Prahovenii pot accesa fonduri de un million de euro prin Programul “Casa Verde”

 

                                      Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti – Prahova “AE3R Ploiesti – Prahova” vă informează că Administraţia Fondului de Mediu a aprobat deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor în cadrul “Programului privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizează surse regenerabile, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire” începând cu 1 iulie 2010. Suma alocată judeţului Prahova pentru această sesiune de finanţare este de 4.210.786 lei.
                                      Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti – Prahova sprijină persoanele fizice din Municipiul Ploieşti şi Judeţul Prahova cu informaţii privind cadrul legislativ al desfăşurării acestui program, întocmirea documentaţiei necesare accesării fondurilor de finanţare şi depunerea dosarului la Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova.

                                      Pentru informaţii suplimentare îi rugăm pe cei interesaţi să intre în legătură cu personalul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti – Prahova la tel: 0244 5154 54 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

AE3R semnatara a

covenant of mayors logo


EPC Signatory

Parteneri

alea

sigla aeepm

escorom

Parteneri media

ph online

fdee

ffee

logo Veolia simplu

bergenbier logo

UMEB

Autoritati Publice Locale

Sisteme Fotovoltaice PF

Ordin de cunoastere si cercetare

AE3R partnera in

EnPC Intrans

embuild

poza model certificat performanta energetica