Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile Ploiesti-Prahova a semnat un parteneriat de colaborare cu UMEB ELEKTROMOTOREN, o companie specializata in proiectare, fabricare si comercializare motoare electrice de joasa tensiune si grupuri electrogene.

In peste 70 de ani de experienta in domeniu, UMEB Elektromotoren a cucerit si pastrat o pozitie dominanta pe piata interna de motoare electrice si generatoare, rezervandu-si totodata un loc important si in competitia internationala. Produsele UMEB sunt practic utilizate in toate ramurile si subramurile economiei, pentru multe grupe de produse, fiind unicul producator intern.

UMEB Elektromotoren respecta toate normele in vigoare: directiva 2014/34/EU (directiva ATEX), standardele 60079/0/1/7/31. Ca dovada a preocuparii pentru excelenta in calitate, o gama de motoare antideflagrante ASA produse de UMEB a fost certificata in 1975 de catre PTB-Germania.

Astfel, UMEB Elektromotoren produce motoare electrice antideflagrante antigrizutoase pentru industrii de suprafata: chimica, petrochimica, extractie petrol si gaze, alimentara, motoare antiexplozive cu tip de protectie securitate marita nivel “ec”, motoare electrice de curent continuu pentru tractiune urbana, precum si surse de energie electrica (generatoare electrice sincrone).

Profilul Companiei

 

AE3R semnatara a

covenant of mayors logo


EPC Signatory

Parteneri

alea

sigla aeepm

escorom

Parteneri media

ph online

fdee

ffee

logo Veolia simplu

bergenbier logo

UMEB

Autoritati Publice Locale

Sisteme Fotovoltaice PF

Ordin de cunoastere si cercetare

AE3R partnera in

EnPC Intrans

embuild

poza model certificat performanta energetica