Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Parteneri Media


 

Autoritati Publice Locale

Participare la Expozitia Internationala ‘ Photovoltaic Solar Energy ‘’ Hamburg , Germania , 21 – 24 septembrie 2009 PDF Imprimare Email
     In perioada 21-24 septembrie 2009 va avea loc la Hamburg cea mai mare expozitie internationala specializata in sectorul fotovoltaic . Aceasta manifestare expozitionala este realizata cu suportul Comisiei Europene , WCRE - World Council for Renewable Energy , IPVEA - International Photovoltaic Equipment Association si EPIA - European Photovoltaic Industry Association . Pentru a valorifica un potential valoros si de viitor , intr-o maniera integrata si intr-un cadru de exceptie, Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile - Ploiesti va propune participarea la acest mare eveniment international de profil – Targul International de Energie Solara Fotovoltaica de la Hamburg, manifestare care va avea loc in perioada 21 – 24 septembrie 2009. 

     Prezenta prahoveana in cadrul targului va fi organizata ca o delegatie de oameni de afaceri , in care firmele participante vor putea purta discutii cu potentialii parteneri. Producatori, importatori, comercianti, distribuitori , dezvoltatori de proiecte din domeniu– sunt prezenti in fiecare an, in numar impresionant la aceasta manifestare expozitionala, pentru a lua pulsul afacerilor de anvergura internationala cu astfel de tehnologii de varf . 
 
     Pentru firmele care-si promoveaza imaginea, consolidandu-si un renume deja existent, pentru acelea care vor sa se lanseze pe piata energiilor regenerabile , pentru cele in cautare de agenti, sau care vizeaza afacerile directe, fara intermediari, Expozitia Internationala de Energie Fotovoltaica de la Hamburg este o veritabila placa turnanta pentru afacerile derulate in acest domeniu. Va rugam sa analizati propunerea noastra de participare in cadrul acestei actiuni si sa ne transmiteti acordul Dumneavoastra de principiu, la fax : 0244 515454, sau e-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la data de 1 august a.c. . 
 
     Pentru informatii suplimentare, va invitam sa va adresati la tel : 0244 51 54 54, sau 0728 920 869 , persoana de contact – Dl. Radu SOROKIN , Expert Energetic . Acordul Dvs. reprezinta manifestarea interesului privind aceasta actiune si nu va angajeaza in nici un fel, firmele respective urmand sa primeasca ulterior, din partea organizatorului, oferta de pret, programul detaliat, conditiile de participare. In speranta ca aceste informatii au reusit sa va suscite interesul, asteptam raspunsul Dumneavoastra si va asiguram, stimate Domnule Director General, de expresia distinsei noastre consideratii. .